miercuri, 30 martie 2016

"The best view comes after the hardest climb"

Nu pot să îţi spun <de ce> ţi se întâmpla ce ţi se întâmpla. 
Nu pot să ştiu cât de mult timp va dura toată această vale a disperării.
 Nu am siguranţa că va mai dura o zi, o săptămână său mult mai mult de atât. 
Nu ştiu cât de mult vei avea de stat în tot ce te macină şi în tot ce te frânge. 
Nu pot să îţi răspund la întrebarea : DE CE? Mi-aş dori să am acest răspuns şi mai mult decât eu, cred că ţi-ai dori atât de mult să înţelegi şi tu. 
Nu ştiu când vă veni rezolvarea şi nu ştiu când vei fi ascultat.
Dar pot să îţi spun totuşi că ABSOLUT tot ce ţi se întâmpla este în TOTALITATE sub controlul Tatălui. El ştie şi EL te vede. Ce? credeai că nu te vede? Credeai că nu îl doare? Credeai că nu îi pasă?
ÎI pasă şi îl doare foarte mult, însă mai mult decât o încercare dureroasă El vede mai departe, El vrea să te vadă pe tine mai departe. Exact ca şi un chirurg când îşi operează pacientul. Nu poţi să îl opreşti pe la mijloc sau pe la finalul  operaţiei. O NU, trebuie să îl laşi să îşi finalizeze operaţia. Dacă s-ar opri atunci degeaba ai îndurat  jumătate de operaţie, s-ar duce totul de râpă şi toată suferinţa ta şi toată munca lui. La fel ca şi acest chirurg, în momentele de mijloc nu mai cere Domnului să se oprească..pentru că nu poate. El ştie ce face şi niciodată nu ţi-ar face rău şi dacă permite răul, tot spre binele tău o face.
El este cu tine chiar atunci când simţi că nu mai poţi. El este cu tine când nu mai ai nici o speranţă. El te ascultă şi atunci când te întrebi: De ce? El te ascultă atunci când eşti confuz şi furios. Şi în doare , ştii? Că eşti confuz şi că nu te încrezi în El. El ţi-a spus că e în control, de ce nu îl crezi? Îl doare când te frămânţi, El chiar nu te va lăsa niciodată, de ce ai impersia că o va face acum? Ce rost ar fi avut tot ce a investit în tine ca să te părăsească chiar acum?
Dragul meu, El nu te va lăsa aici, El nu te vă părăsi niciodată şi vei înţelege, vei înţelege într-un final că absolut tot ce ţi s-a întâmplat au lucrat împreună spre binecuvântarea ta.

Fotografie preluată de pe: ro.printerest.com
Editor text: Miss O 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu