marți, 8 martie 2016

Atenţie,draga mea!...

Pot să încep prin a-ti spune că eşti foarte frumoasă. Eşti frumoasă dimineaţa şi eşti frumoasă seara. Eşti frumoasă atunci când faci curat şi eşti atât de frumoasă când găteşti. Eşti frumoasă nemachiată şi eşti atât de frumoasă când numai ce ai ieşit de la duş.
Te rog nu mai încurca lucrurile, nu îţi înnegri singură viaţa, dacă iti doresti să laşi o impresie remarcabilă, îţi spun clar că prin forme expuse, prin funduri descoperite şi prin decolteuri imense nu vei obţine deloc ceea ce îţi doreşti defapt. Îţi doreşti să fii iubită, asa-i? Dacă îţi doreşti să fii iubită, atunci de ce nu faci ceva care să atragă oameni care să te iubească, nu să te folosească? Dacă îţi doreşti să fii apreciată şi iubită, crede-mă, nu vei obţine asta prin câteva sute de like-uri la pozele de pe facebook unde te vinzi, nu vei obţine asta printr-o îmbrăcăminte sumara şi  nici prin exces de machiaj.
Răspunde-ţi singură la următoarea întrebare: Pe cine vrei să impresionezi şi cu ce anume încerci să faci asta?
Nu trebuie să te forţezi, nu trebuie să te goleşti sau să te faci toată roz pe faţă. Nu trebuie să te înfometezi, să fugi mile şi să te epuizezi total pentru a te face remarcată. Sunt şi eu fată şi înţeleg atât de mult această nevoie de a fi apreciată, frumoasă şi iubită. NU mă înţelege greşit, nu este nimic rău în a vrea să simţi toate astea, sunt perfect normale şi sper că le vei avea din belşug, însă ai grijă cum le cauţi şi de la cine le cauţi. Dacă le cauţi într-un mod parşiv doar prin expunerea frumuseţii tale exterioare, exact asta vei primi în schimb, nimic altceva decât o apreciere exterioară.

Draga mea, toţi, la un moment dat se vor obişnui cu asta şi după ce te vor avea, nu vei mai avea nici un farmec. Ştii care este, de fapt, farmecul unui om? Bunătatea lui! Nu am văzut niciodată un om să arate mai frumos ca şi atunci când este plin de bunătate, dragoste şi îngăduinţă. Machiajul  nu ţine mult, tuşul se cam lasă, rujul dispare destul de rapid, formele se zbârcesc şi pielea îşi pierde elasticitatea, însă ceea ce ai tu în interiorul tău, aia rămâne. Îngrijeşte-te de acest lucru şi nu se va deteriora odată cu înaintarea în vârstă!  Un caracter bazat pe calităţi nobile nu se deformează. Ce fel de om eşti în inima ta, cât de bun este sufletul tău şi cât de frumoasă este purtarea ta, asta contează de fapt. Nimeni nu ar suporta o cicălitoare, mofturoasă, încăpăţânată, egoistă, oricât de frumoasă ar fi ea.

Te sfătuiesc să investeşti în absolut tot ce ţine de tine. Investeşte în exteriorul tău. DA, investeşte în el, îngrijeşte-te, mănâncă sănătos şi nu îţi bate joc de tine. Investeşte în mintea ta, nu te mai încălzi la filme tâmpite, muzică greţoasa şi oameni decăzuţi. Dar cel mai mult investeşte în interiorul tău. Aici ai cel mai mult de lucru pentru că aici poţi acumula lucruri care te vor ţine toată viaţa.
Vezi tu, în haine poţi investi şi nu te ţin pe viaţă. În machiaj investeşti şi, vai, cât de repede se termină. Aş putea înşira atât de multe, investim şi investim...şi ce fac toate? Toate se termină, toate trec...însă omul din interior, acesta rămâne.

Fotografie preluată de pe: ro.printerest,com
Editor text: Miss O 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu