luni, 23 noiembrie 2015

Eşecul nu este altceva decât “un picior în fund” ca să iti iei avânt pe drum

Într-o lume care devine din ce în ce mai egoistă, mândră şi rea. O lume care a uitat demult ce înseamnă să iubeşti, să dăruieşti şi să preţuieşti valorile ADEVĂRATE.

Oameni de suprafaţă  şi artificiali care nu fac altceva decât să înmormânteze de vii milioane de oameni (în special pe tineri) în depresii şi ignorantă.  Parcă tot ce vezi te face atât de des să te simţi un MARE şi neînsemnat NIMIC.


Gradele sunt atât de înalte şi aparenţa este atât de importantă. Suprafaţa este ceea ce contează!
Lucrul se face “de mântuială”. Cât mai repede şi cât mai frumos aranjat. Nu mai este viaţă  şi bucurie pe feţele oamenilor. Unde se duce bucuria noastră? Unde pleacă viaţa din noi?
Cei care eşuează  sunt numiţi ->inutili si fară valoare. Dar, stai, lucrurile nu sunt chiar asa.
 Voi cei care nu aveţi loc printre toţi cei cu “Renume”. Astăzi vreau să vă vorbesc vouă. Voi cei care nu sunteti perfecţi, cei care aţi eşuat şi aţi căzut si pe care lumea v-a împins în jos şi nu v-a mai dat nici o şansă.
Vreau să vă şoptesc astăzi cu putere si credinta că: AVEŢI VALOARE!
Este o mare nevoie în ziua de azi de voci de încurajare, voci de întărire şi adevăr. Atât de mulţi oameni au nevoie doar de nişte simple şi sincere cuvinte de încurajare.
Nu renunţaţi oameni buni şi nu vă mulţumiţi cu o viaţă banală plină de nesatisfacţii şi nimicuri care s-ar presupune că pot sa aducă împlinirea.
Să nu renunţaţi niciodată la visul vostru chiar dacă momentan nu pare a fi realizabil.  Soarele nu este departe să rasară, este aproape şi va răsări cu o îndoită putere.
Nu ne învăţa şi natura că după cele mai copioase şi puternice furtuni vine cel mai puternic şi luminos Soare?
Şi după ce a răsărit, ce mai contează ce a fost în urma lui...toţi se bucură de căldura şi plăcerea pe care o simt atunci.
Deci, oricât de puternică ţi se pare că este furtuna acum, oricât de grea este ploaia pe care o simţi căzând peste tine, oricât de descurajat eşti de eşecuri nu uita că toate acestea anunţă venirea unui prospăt şi preţios SOARE.
Eşecul nu este altceva decât “un picior în fund” ca să iti iei avânt pe drum.
Ştiu că sună  <<comic >> dar dacă te uiţi cu băgare de seamă iţi dai seama că eşecurile din viaţa ta, te-au învăţat cele mai importante şi constructive lecţii de viaţă. Oricâte învăţături ai citi, oricâte predici ai asculta şi oricât te-ai documenta. Nu vei găsi niciodată nimic care să te înveţe şi schimbe mai mult ca propriile tale eşecuri.
Aşa că nu lăsa niciodată să fi definit şi strigat după eşecul tău. NU eşti definit de asta.. eşti definit de puterea cu care te ridici de acolo!
Fotografie prelutată de pe: ro.printerest.com
Editor text: Miss O

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu