sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Cine te învaţă să te comporţi ca şi cum nu te doare tot ce te răneşte?

De ce trebuie să te comporţi ca şi cum ai fi cel mai puternic? 
De ce îţi spui că absolut totul este în regulă şi că nu eşti nemulţumit în interior?

Cine te învaţă să ţii totul în tine? Cine te învaţă să te comporţi ca şi cum nu te doare tot ce te răneşte? Cine te inspiră să trăieşti ca şi cum ai fi un om mort, ca şi cum pe tine nu te afectează nimic? Cine te învaţă să taci şi să te comporţi ca şi cum ai putea să cazi de la 10 metri şi să nu păţeşti nimic?

De ce te comporţi ca şi cum nu te afectează viaţa pe care o duci, dependenţele pe care le ai, trecutul murdar, inima împărţita şi dezamăgirile suferite? 
De ce nu recunoşti că deja nu mai poţi şi că ar fi momentul să renunţi?

Acum ar fi momentul să dai la o partea acea furie care o ai pe oameni şi pe Dumnezeu! Degeaba susţii că nu ai nimic şi te plângi în tine atât de mult. Chiar dacă nu spui nimănui, tot smiorcăial
ă este.

Dragul meu, este evident...

ochii tăi nu mint, ci dau la iveală 
o tristeţe ascunsă.

Lasă-te eliberat. NU este nevoie să mergi cu toate aceste bagaje inutile după tine.

Nu poţi să fi fericit, nu mai poţi funcţiona normal cu atâta povară în spate. NU vei face faţă şi la un moment dat vor cădea toate peste tine şi te vor zdrobi complet. Nu este nevoie să mergi cu haine împrumutate sau toate cârpite. Dumnezeu are o haină nouă pentru tine, o haină a ta unică, care e curată şi întregi
tă.

Nu este nevoie să mai fugi, nu mai fugi.. astăzi este în regulă, astăzi poţi să plângi, astăzi te poţi descărca, astăzi poţi să laşi toată povara, azi poţi să laşi toate ascunzişurile şi să vii la lumină, ASTĂZI este ziua ta.. astăzi eşti aşteptat.


Aşa că azi: Spune NU mincinosului din faţa oglinzii tale, spune NU poverilor care îţi apăsa umerii, spune NU trecutului pe care nu îl mai poţi retrăi, dar îl poţi redresa, spune NU durerii prin care te plimbi... Spune LA REVEDERE Omului care obişnuiai să fii!

Există har pe care tu nici nu poţi să ţi-l imaginezi măcar, există o Iubire pe care nu o poţi opri, există pace în care tu poţi să te aşezi. NU trebuie să mai trăieşti în fire, nu trebuie să îţi sfârşeşti viaţa în modul acesta şi ori de câte ori acea mâna neagră te trage înapoi, nu o mai urma.
Hei………… TOT ce te înrobeşte acum nu trebuie să te definească deloc. Nu te lasă definit şi descris de nişte hoţi de pace. 
Fiecare zi este o dovadă că încă mai poţi, şi următorul moment este cel mai potrivit să spui odată pentru totdeauna: LA REVEDERE omului vechi !!!!!

Fotografii preluate de pe: ro.printerest.com

Editor text: Miss O










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu