vineri, 16 octombrie 2015

Dacă Dumnezeu înseamnă pentru tine doar o RELIGIE, atunci......îţi pierzi timpul

  • nu ai nevoie de Dumnezeu când începi ziua 
  • nu ai nevoie de Dumnezeu când mergi pe stradă 
  • nu ai nevoie de acordul Lui când iei o decizie importantă 
  • nu ai lipsă de El să îşi găsească un loc în trăirea ta 
  • nu ai nici o restricţie la păcat şi imoralitate 
  • nu îl vrei deloc în viaţa noastră să te ghideze si să te ordoneze 
  • nu iti pasă deloc de toate chemările pe care ti le-a facut si incă ti le face 
  • nu îl asculti când incearcă să iti spună că nu faci bine cum faci



Dar, când se întâmplă ceva “RĂU” ghici cine e de vină? 

Clar, Dumnezeu!! 

"Ce rău e Dumnezeul ăsta, nu-I pasă şi permite atâtea răutăţi în lumea asta!" Când defapt noi Îl ignorăm şi Îl provocăm atât de mult!" 


O! WOAW!! Cum ştim să dăm vina pe Dumnezeu când ceva nu merge aşa cum vrem noi. Cum aruncăm aroganţa şi ignoranţa în El când se încurca treburile fără să vedem că demult noi L-am alungat din viaţa noastră. Dacă Îl alungi din viaţa ta de ce îl mai învinovăţeşti de ce ţi se întâmplă? Dacă tu ai ales ca să ai ca domn pe Satan, de ce continui că comentezi de El?

Ne ţinem sau nu de “religia” noastră care nu înseamnă absolut nimic mai mult decât o firmă

Cât de mult crezi că are importanță că ai o etichetă de “penticostal”, “baptist” sau “ortodox” dacă viaţa ta nu are nici o amprentă de BIBLIE în ea?
Ce semnificaţie are că porţi numele unei religii dacă viaţa ta este atât de depărtată de ceea ce zice ea? NU e suficient să declari că eşti Creştin. Trebuie să trăieşti ca un CREȘTIN!!!

O! Cât de importantă este religia când ne spune cineva să venim la o altă biserică, dar când trăim în fiecare zi, nu dăm un leu pe absolut tot ce ne învaţă. Chiar in biserica ta dormi pe scaun atunci cand predicatorul vorbeste.

Este atât de greşit să “ÎŢI SCHIMBI RELIGIA”. 
Cum poţi să zici "îţi schimbi religia" când defapt este acelaşi Dumnezeu? Ce mai exact schimbi? NU! Nu religia o schimbi ci tradiţiile ei. Lucru care nu contează deloc. 
Poţi să te târăşti ca să ajungi să săruți nişte lucruri, poţi să tot mergi la biserică in fiecare duminică, poţi să tot crezi tu că eşti creştin. 1Este EGAL cu 0 dacă tu nu faci ce spune BIBLIA că trebuie să faci!

Ce este mai important: o etichetă sau Dumnezeu? 
Dacă ceva nu
este în regulă cu religia ta, cred că ar trebuii să te pună pe gânduri asta. Dacă viaţa ta nu este în concordanţă cu ceea ce spune BIblia, nu e ce spune Dumnezeu, ar trebuii să iţi reorganizezi "tradițiile" şi să te mobilizezi pe calea cea bună, care duce spre mântuire.

Nu mă înţelege greşit, pentru mine, faptul că am o etichetă de “penticostală” nu are nici o importanţă. NU mă defineşte numele religiei mele, ci Dumnezeul din ea.

Editor text: Miss O


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu