luni, 12 octombrie 2015

Ce lucru cu adevărat BUN vine uşor?

Nu eşti singura persoană care simte zilnic că mai mult pierde decât câştigăNu eşti singurul de pe planetă care uneori simte că doar încearcă şi încearcă, dar niciodată nu ajunge nicăieri.
Să nu crezi vreodată că doar tu te lupţi cu singurătate, plictiseală, nesatisfacţie şi rutina zilnică.
Să nu crezi că există cineva perfect, că cineva reuşeşte să fie extraordinar fără să fii trecut prin foc şi durere.
Uită-te la stele, nici ele nu ar fi putut să strălucească niciodată dacă nu ar exista întunericul.

Să nu crezi că dacă simţi o puternică împotrivire atunci când doreşti să faci o schimbare eşti singurul care simte asta şi că nu poţi să treci de această piedică. 
Toţi simţim asta şi uite că unii reuşesc. Spune-mi tu acum: Ce lucru cu adevărat BUN vine uşor?
Să nu te facă nimeni să crezi că pentru a avea succes în ceva trebuie să ai multe resurse cu care te naşti şi vise pe care doar le visezi. 
Dacă vrei să reuşeşti ceva trebuie să te opreşti să mai visezi, trebuie să începi să îţi trăieşti visul practicându-l în fiecare zi. 
Există atâtea exemple de victorie în jurul nostru, oameni care au ajuns la victorie doar pentru că nu s-au lăsat intimidaţi de oameni gata echipaţi de viaţă cu ajutorul unei familii bogate sau de atâta mediocritate şi nesimţire.
Nu te mai lăsa minţit de lume şi de media care îţi spune că pentru a fi iubit de cineva trebuie să arăţi exact ca ei. Oare nu vezi că imaginea care ne este prezentată tinde tot mai mult înspre o perfecţiune moartă şi asta caută să implanteze în noi scoţându-ne pe toţi la fel ca şi cremvustii pe banda. Încerci să rezolvi problemele superficial, dar niciodată nu te uiţi la rădăcinile lor. Reparăm de atâtea ori faţa, trupul, dar nu te-ai gândit vreodată că poate sufletul tău are nevoie de o operaţie?
Vreau să îţi spun că poţi să trăieşti ca şi când eşti iubit

Poţi să trăieşti simţind că ai valoare şi poţi începe să trăieşti în har. 
De ce să te mai chinui să trăieşti în toată frustrarea şi perfecţiunea pervertită atunci când Dumnezeu îţi promite că îţi oferă frumuseţea şi sănătatea pe toate planurile. Dumnezeu nu este interesat să îţi vindece doar o problemă. Dumnezeu a venit pe pământ ca să îţi ofere o vindecare completă şi dragostea Lui a făcut mai mult decât trebuie pentru tine. Dumnezeu vrea să începi de acum să trăieşti ca şi cand eşti preţuit şi iubit.
Cum să te întorci şi să nu bagi în seamă bunătatea care încă te aşteaptă şi vrea să te elibereze? Cum să nu fi sensibilizat de Creatorul universului care pe lângă faptul că a creat pământul te-a creat şi pe tine şi îţi ştie şi numele? Dumnezeu este cel mai frumos pentru că iubirea care am văzut-o în El nu am văzut-o în nimeni altcineva şi unde s-a mai vorbit de o aşa mare iubire încât tu nevinovat să fii dispus să te înjoseşti atât de mult şi să plăteşti toate datoriile şi eşecurile altcuiva când nici măcar nu ţi s-a cerut.
DA! De asta este şi mai frumos, pentru că EL te-a iubit încă înainte ca tu să ai măcar ceva habar despre El şi despre existenţa Lui.

Editor text: Miss O

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu