joi, 30 iulie 2015

Te iubesc.Ai valoare!

Poate esti o tanara care asteapta tarziu in noapte, poate esti tanarul care se lupta sa supravietuiasca. Poate esti fata care se gandeste ca o sa ramana mereu singura sau poate esti baiatul care a ales drumul gresit. Poate te intrebi daca mai ai valoare, daca esti mai mult decat carne si oase, daca esti ceva frumos si daca se mai poate face ceva din tine.
Din toata lupta vietii prin care ai trecut si din toate esecurile pe care le-ai avut tu te vezi fara valoare si crezi ca esti o simpla persoana pe care Dumnezeu a uitat-o si pe care nu o mai vede, de care nu ii mai pasa.

Poate stii adevarul, acela ca: Dumnezeu a murit pentru tine, poate ai auzit de moartea Lui pentru pacatul si nelegiuirea ta. Poate stii tot ce am spus mai sus si totusi crezi ca pentru tine nu mai este har, pentru tine nu mai este speranta, nu mai este salvare, nu mai poti apuca bucuria. Poate crezi ca oricat de mult te-ai straduii sa recastigi tot ce ai pierdut, nu mai poti.

Poate crezi ca esti cel mai nenorocit dintre oameni si in lumea asta nu mai gasesti gust si culoare. Tu nu mai ai implinire si nu mai poti savura fericirea. Asa ca te-ai inchis in cusca ta si alegi sa stai ascuns, preferi sa dormi sa uiti tot ce te intristeaza, preferi sa nu mai iesi, nu te mai plimbi, nu mai vorbesti cu nimeni. Preferi mai bine sa te lipesti de un pat si sa-ti atintesti privirea catre un ecran. Preferi sa te izolezi complet de lume si de oameni.

Vreau sa iti spun acum ca tu esti mai mult decat carne si oase, esti

valoros, esti iubit, esti cineva pentru care Dumnezeu a ales sa moara! 
Tu poti inainta, te poti ridica, viata ta are un rost. 
Dovada: esti aici, ai viata! N-ai fost adus pe lume din intamplare.


Nu poti sa vezi ca tu esti ceva frumos cu care se poate face ceva si mai frumos? 


Dumnezeu te-a creat, cu siguranta nu poti fi ceva urat. Urmeaza-L si-ti vei regasi frumusetea, auzul si vazul.

Trebuie sa crezi si trebuie sa vezi ca ai valoare. El vrea ca tu sa vezi ca esti cineva pentru care a ales sa moara stiind ca poate vei fi un esec total, stiind ca vei cadea mai mult decat te vei ridica, stiind ca nu zile, nu luni, ci ani ti-ai batut joc de tine si de viata ta.

Ti-ai baut joc de familia ta si cel mai trist, ti-ai batut joc de El. De tot ce EL ti-a oferit, de tot ce Te-a invatat si de tot ce a facut El pentru tine. Stiind absolut tot ce vei face EL totusi a ales sa te astepte si sa te iubeasca.

Uita si nu te mai chinuii cu ce ai fost, cu ce ai facut,uita toate escurile tale. Uita tot ce ai facut si fixeaza-ti toata atentia la cum
 poti repara viata ta. Cauta de ce este nevoie sa te schmbi si schimba! Uita ca ai incercat si ai cazut, uita toata durerea care ti-au provocat-o oamenii pe care i-ai iubit cel mai mult si iubeste-I si mai mult. Uita si elibereaza-te. Lasa sa plece toata amaraciunea care iti fura viata. Lasa sa plece tot ce te intristeaza si fa loc Lui Dumnezeu in inima ta care si azi continua sa-ti transmita acest mesaj: Te iubesc si ai valoare in ochii Mei!


Editor text: Miss O

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu